fredag 30. mars 2012

Da var fredagen her igjen :)

Denne uka gått med til pakking. Jeg skal nemlig flytte. Ikke veldig langt, bare litt lengre opp i dalen :) Da kommer jeg nærmere søstrene mine og det gleder jeg meg veldig til :D Vi er en veldig sammensveisa gjeng og koser oss mye sammen :)

Men jeg syns det var veldig trist å pakke ned perlesakene mine.... jeg får plutselige behover for å perle til de rareste tider og det skal bli en utfordring nå som jeg ikke har tilgang.. Ser for meg at det blir en uke med abstinenser, hehe :P

Men når jeg er på plass og kommer igang med perleriene mine, har jeg noen nye og veldig spennende prosjekter på gang. For ikke veldig lenge siden etterlyste jeg andre kunstneriske Epla-selgere som hadde lyst å samarbeid og jeg fikk napp!! Jeg fikk respons fra 3 butikker som nå jobber med å designe tubeperler for meg. Jeg har allerede fått flere design og syns dette er kjempespennende!! Jeg kommer tilbake med mer info etterhvert :)

Men, som tittelen sier, det er fredag og det betyr Fredagsfavoritter :D Jeg har ikke noe konkret tema denne uka, men har rett og slett kalt dette min "lyst-på-liste" :)


8 kommentarer:

 1. Kjenner følelsen. Når ikke tilganger er tilstede så får man abstinenser :) Dagen hvor du kan kose deg med perling igjen er jo ikke langt unna. Spennende med flytting. Blir fint å komme nærmere dem man har kjær.

  Nydelig liste! Masse vil ha her ja :) Gøy at du fant noe hos meg! :) Det varmer!

  Ha en fin helg, Påske og flytting!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Du har så utrolig mye fint, så det var vanskelig å velge bare en ting :) God Påske til deg og :)

   Slett
 2. Nydelig liste, mye jeg kunne tenkt meg selv også gitt:)
  Og lykke til med flytting, håper du får litt tid til å kose deg i påsken alikevel:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) familien kommer sammen i Påska og skal blant annet ha kompefest, så det blir skikkelig kos :) kan ikke bare styre med flyttelass, hehe ;)

   Slett
 3. Kunne spesielt tenkt meg de to første bildene på lista di. Flott liste! God påske til deg. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er nydelige :) Håper du får en flott Påske :)

   Slett
 4. Jeee, trykknappøredobbene mine! Så gøy å få positiv respons på dem, og at flere ser det vakre i små hverdagshelter :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har hatt lyst på trykkknapp-øredobber i mange år, så jeg syns det var kjempegøy å finne de i butikken din :)

   Slett