søndag 25. mars 2012

Perler og bursdager

Nå har det gått ei uke siden sist, så da må jeg kanskje oppdatere litt :) For rundt en måned siden ble jeg nominert i smykkekategorien i konkurransen Håndlaga 2012. Laila som har Epla-butikken Sømrommet Laila Ukkelberg nominerte meg med disse øredobbene og ikveld publiserer de finalistene :) Er kjempespent :) Men det er utrolig mange andre flotte bidrag også, så vi får bare se :)

Forrige uke postet jeg en liten "steg for steg" for hvordan jeg jobber med magasinpapir for å lage perler. Og som jeg skrev da, er det ikke alt papir som blir fine perler. Heldigvis kan jeg få brukt opp papir som ikke er fint nok også, da maler jeg bare perlene med akrylmaling når de er ferdig rulla :) Da fungerer det best å lage veldig små perler. Fargene blir veldig sterke (sterkere enn på bildet) og perlene får litt tekstur :) Her er en samling jeg lagde forrige helg :) Jeg brukte de til å lage noen veldig tøffe klaseøredobber som ligger til salgs i butikken min :)

Her har perlene fra "En perle blir til" blitt til øredobber :) de er også til salgs i butikken min :) Under de er noen lyseturkise klaser. Her var papirperlene blå i utgangspunktet, men fikk bittelitt blåmaling blandet inn i første lag med lakk :) På bunnen er noen runde perler jeg har håndmalt med grønn og gul metallic maling. Jeg syns de er veldig spennende :)

Denne helga startet bursdagsesongen i vår familie, med to av søstrene mine. Vi er en stor familie og nå kommer alle bursdagene på rekke og rad fram til slutten av august.  I stedet for å kjøpe bursdagsgaver, sa jeg til jentene at de kunne velge seg et par øredobber i butikken min i stedet :) De var ikke vanskelige å overtale og her er jentene kjempefornøyde med nye øredobber :)

Rebekka fyller 16 år på onsdag, men feiret det med skikkelig jentefest i helga :) Ho fikk 2 par fordi det ene var på salg.
Connie var det egentlige bursdagsbarnet i helga og fylte 21 år i går :) Ho hadde hatt lyst på disse lilla øreringene lenge og ble strålende fornøyd :)


1 kommentar: