søndag 11. mars 2012

Nye perler og salg i butikken min :)


Da var helga nesten omme.. egentlig er jeg litt glad for det, for når jeg først begynner å lage perler, blir jeg litt intens og glemmer ut at jeg burde slappe litt av innimellom, hehe :) Så det er ingen tvil om at jeg kjenner det i nakken, skuldrene og ryggen.. Men, jeg har jo fått lagd noen nydelige perler da :) Og sett gjennom en og en halv sesong med Eureka :)

Ellers i helga ble det annonsert på Epla at de kommer til å gjøre en del endringer neste uke, blant annet i forhold prisene for å ha butikk der.. så jeg er spent på hvor mye disse endringene kommer til å påvirke butikken min. Det fører ihvertfall til at jeg dessverre må øke prisene mine litt og kanskje ikke legger ut nye produkter like ofte..

*****SALG*****

Disse nye endringene trer i kraft torsdag 15. mars, så jeg kommer til å ha SALG I BUTIKKEN fram til da og så øke prisene på torsdag. Fra og med nå er det 20% avslag på alt i butikken min :) Løp og kjøp :) Ellers minner jeg om at give-awayen min trekkes neste lørdag, så ikkje glem å delta ;)

Her kommer bilder av mine nye perler :)1 kommentar: