tirsdag 24. april 2012

Samarbeidsprosjekt - del 2

Nå er de aller første øredobbene lagt ut i butikken. Denne gangen har jeg valgt å bruke ekte sølv i alle metalldelene for å øke verdien og kvaliteten :) Besøk butikken min her :)


Idag vil jeg presentere butikk nr 2 i samarbeidsprosjektet mitt :)

Ann-Mari Reigstad

Ann-Mari Reigstad er 23 år og kommer fra Bergen. Hun er utdannet illustratør og driver Epla-butikken "annmarireigstad". Hun er utrolig dyktig og kreativ! Hun har utviklet sin egen stil der hun maler med akvarell og illustrerer med tusj og blyant. I butikken hennes finner du både tegningene hennes og håndlagde bokmerker, notisblokker og nøkkelringer. Her er det mange spennende produkter, så denne er verdt et besøk :)

Du kan besøke butikken her og kan følge bloggen hennes her :)

Denne butikken var helt ny for meg da Ann-Mari tok kontakt og ble en spennende ny oppdagelse :) Jeg falt pladask for de akvarellmalte blomstene ved første blikk. Jeg har lenge hatt lyst å lage perler med japanske "Cherry Blossoms" og følte at Ann-Mari var rette person til oppdraget. Hun ville gjerne det og illustrerte et nydelig design som jeg kommer til å bruke til et helt sett med smykke, armbånd og øredobber :) Det kommer også flere design fra henne etterhvert:)
2 kommentarer:

  1. Så kult at du samerbeider med andre! ;) Hilsen Rebekka

    SvarSlett
  2. Helt nydelig! Flott prosjekt du satte igang, og resultatet er fantastisk :)

    SvarSlett