onsdag 17. august 2011

Flere perler :)

Jeg har hatt hatt en liten ferie fra hobbyer den siste uka for å konsentrere meg om jobbsøking. Sålangt har jeg sendt ut noen vanlige og noen åpne søknader, men har fått lite respons. Det tar nok litt tid før jeg får noe, men jeg begynner å kjenne behovet for å få inn litt penger snart. Jeg pleier å si at det ordner seg for flinke piker :) En annen grunn til at jeg ikkje har drevet med hobby er at jeg fremdeles venter på nikkeltesten til smykketingene mine. 

Men i går kjente jeg et stort behov for kreativitet og hadde en gøy ide for noen tubeperler i papir som jeg ville prøve ut. De ble kjempekule, så gleder jeg meg masse til å lage smykker eller øredobber med de :) men først må jeg male endene, så de ser fine ut og så må det flere lag med lakk til før jeg er fornøyd med de. Før pleide jeg å først legge et lag med utvanna trelim, men når jeg gikk tom, kjøpte jeg Decoupage lakk istedet. Jeg har fått prøvd det en gang før og det ser ut til å virke veldig bra. 

For noen uker siden, stakk jeg innom en lokal hobbybutikk for å klage på et lim jeg hadde kjøpt der og fikk en tilgodelapp. Jeg kikka rundt lenge og fant ut jeg ville prøve sånn krakeleringsmedium på perlene mine. Det hadde vært veldig kult om jeg klarte å lage noen perler som så skikkelig gammeldagse ut.

Siden jeg måtte til sentrum en tur idag for å poste et brev, bestemte jeg meg for at jeg skulle gå begge veiene. God trim og sparte penger :) det ble over 8,5 km tilsammen, så jeg kjente det godt etterpå. Og da følte jeg at jeg kunne sette meg med perlelaging resten av dagen med god samvittighet. Jeg pleier aldri poste bilder av perlene mine før de er ferdige, men jeg er kjempeivrig og bare må vise, hehe :) Det er de mønstrede tubeperlene jeg er mest fornøyd med denne gangen:

2 kommentarer: