lørdag 7. juli 2012

Lek med form og farge

I forrige innlegg fortalte jeg om den nye pigmentmalingen jeg har begynt å bruke. Siden da har jeg malt masse og kost meg skikkelig. Jeg måtte investere i hansker, for det er ikke så sunt å få for mye pigmentmaling på huden. Jeg har lenge tenkt på å selge løse papirperler i butikken min og nå som jeg fikk lagd masse fine, fargerike perler, hoppet jeg liksågodt i det :) Jeg har også lekt med nye former og fasonger. Det blir mye prøving og feiling, men da er det bra at jeg får så mye gratis materialer (les: reklame ) i posten, hehe :)

Noe anna jeg har oppdaget, er hvor mye enklere det er å fotografere bare perler, når det er ikke er metall/sølv med i bildet :)

Jeg la ut noen perlepakker i butikken og det gikk vel bare noen få timer før det første salget tikket inn. Så dette håper jeg kan slå ann :) Her er noen av de nye innslagene i butikken min :)


De siste er ikke håndmalte, men er laget av servietter og fotokartong. Effekten ble veldig stilig :)
 

4 kommentarer:

 1. Hei Linda! Å, det er så utrolig at du kan lage sånne herlige perler av papir! Man tror ikke på det! De ser ut som de er laget av keramikk og glass. Pluss, du er meget flink til å gi dem fine former og nydelige farger :)

  Setter pris på håndarbeidet ditt! ;) Din butikk er blant mine favoritter! :D God helg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for en kjempekoselig kommentar :) Det er så utrolig gøy at folk liker perlene mine :) Akkurat nå blir det lite tid til perling, men jeg gleder meg til å komme igang igjen, med masse nye kreasjoner :)

   (jeg må innrømme at jeg var litt nervøs for responsen da jeg åpna butikken..)

   Jeg har vært endel innom din butikk også :) masse fint :)

   Ha en flott helg og uke videre :)

   Slett