mandag 6. august 2012

Mariannes Snurreperlerier

Nå er det lenge siden sist. Det har blitt veldig mye jobbing i sommer, så da har bloggen og butikken blitt satt litt på pause. Jeg jobber med noen nye kreasjoner, men det tar litt tid.. Men idag fikk jeg lyst å lage et innlegg om en av mine absolutte favorittbutikker på Epla, nemlig Mariannes Snurreperlerier :)

For en god stund tilbake.. jeg tror faktisk det var helt tilbake i mars.. så bestilte jeg disse kjempefine øreringene fra Marianne. Jeg hadde siklet etter de kjempelenge og når de plutselig var på salg, måtte jeg bare sikre meg de :)

En dag jeg gikk med de, oppdaga jeg plutselig at den ene øreringen var borte. Jeg lette overalt og den var fullstendig forsvunnet. Om det var den kleptomane fosterkatten vår som fikk tak i den eller om den forsvant et sted inn i sofaen er ikke godt å vite, men borte var den. Jeg ble kjempelei meg og tok kontakt med Marianne for å høre om ho kunne tenke seg å lage en ny en til meg. Det ville ho, men det ville ta litt tid, for ho var midt i innspurten av masteroppgaven. Ikke noe problem for meg, jeg var bare kjempeglad for å få en ny en :) Jeg bestilte liksågodt et par til jeg hadde hatt lyst på i samme slengen :)
Det gikk noen uker og etterhvert som Marianne ble ferdig med masteroppgaven sin, skulle hun til med flytting og hadde derfor et 3 for 2 salg på øredobber i butikken sin. Og siden jeg absolutt elsker stilen hennes kunne jeg ikke dy meg, så jeg bestilte disse her også:


Det tok litt tid før pakken kom, men jeg husker selv tilbake et år da jeg jobbet for harde livet med å fullføre bachelorgraden min i kostymesøm i England for deretter å flytte tilbake til Norge etterpå, så jeg hadde masse forståelse og tålmodighet (som kostymesyer er tålmodighet er must, hehe). Når pakken kom, fikk jeg 6 par øredobber, istedet for 5 :) Marianne hadde laget et ekstra par til meg som takk for tålmodigheten og de var bare absolutt nydelige!!!! Helt perfekte var de :)


Kjempegøy å åpne pakka :D nesten som julaften :D 
Og jeg er så superfornøyd som det går ann å bli, hehe :)

Så jeg anbefaler absolutt et besøk hos 


Nå har Marianne feriestengt butikken de neste to ukene, men her kan se et utvalg av øredobbene hennes (noen av de er solgt da). Klikk på bildet for en forstørret versjon :)


1 kommentar:

  1. Fytti, de var kjempefine <3 :)
    Alltid gøy å åpne pakker :)

    SvarSlett