lørdag 12. november 2011

Når nettene blir lange og kulda setter inn....

Nå begynner det å bli kaldt! Og siden tøflene mine møtte sin tragiske ende i munnen til min søsters katt tidligere i høst, begynte jeg å kjenne behovet for å lage nye. Ettersom jeg har tilbringt de 3 siste vintrene i Sør-England, der det kanskje kommer 5-10 cm som varer 2 dager og resten av vinteren egentlig minner mer om høst, ser jeg ikke fram til en potensiell snøfylt vinter med sprengkulde og isglatte bakker. Derfor har jeg valgt å lage tøflene mine i noen flotte varme høstfarger i håp om å holde snøen unna noen uker til. "Urealistisk" sier den nye sjefen min, men jeg sier "Lenge leve optimismen!" :) Her er ihvertfall mine nye tøfler som er kjempegode og varme :)

----------------------------------------------------------------------------------------------

GIVE-AWAY KONKURRANSE PÅ FACEBOOK!!
For tiden driver jeg en give-away konkurranse på facebook-siden til Epla-butikken min: Lindas Papirpynt. Når jeg får 100 liker, trekker jeg 2 vinnere som får velge seg ut et valgfritt par øredobber i butikken min. Vi har kommet opp i 74, så nå mangler det bare 26 stk. Kom og lik :D
---------------------------------------------------------------------------------------------


Fredagsfavorittene mine denne uka har også fått temaet kulde og jeg har funnet noen flotte produkter for å holde seg varm nå når høsten gir etter for vinter. Klikk her for liste med linker :)


Jeg vil også benytte anledningen til å trekke frem en butikk jeg nylig har oppdaget på Epla. Den heter Aura og drives av Aurelija Pusliene som lager de nydeligste tøflene i ullfilt. Absolutt verdt et besøk!! 


2 kommentarer:

  1. Jeg vil også ha alvetøfler :D Og vanlige tøfler :D Og øredobber :D Jeg vil ha masse! :D

    SvarSlett
  2. Det var mange varme og flotte favoritter. En god helg ønskes deg!

    SvarSlett