lørdag 5. november 2011

Endelig helg og nye fredagsfavoritter

Det er godt det er helg :) selv om jeg trives godt i den nye jobben min, er den tung og hektisk. Vi jobber hele tida mot klokka, så det er litt overgang fra å ha gått hjemme i 4 mnd. Jeg har et kortsiktig engasjement på et teater som kostymesyer. Min første jobb etter studiene :) vi lager kostymer til en juleforstilling med barn fra kulturskolen og det blir alver og nisser og vise menn i kvinneskikkelser, hehe. Jeg har ansvar for alvene og snøpiken (som er den russiske nissens hjelper). Det er utrolig artig, men som sagt tungt og da blir det lite energi igjen til håndarbeid på kvelden dessverre. Men nå i helga skal jeg ta det igjen ;) har tenkt meg en tur ned til Langesund. Har hørt at der er en flott garnbutikk der :)

Denne gangen klarte jeg nesten å få fredagsfavorittene ut på fredag.... nesten...... kanskje neste uke ;) Jeg syns det er vanskelig å velge temaer for fredagsfavorittene, så denne gangen har jeg valgt ut litt forskjellige ting med fine farger, motiver og mønstre :) Du kan se lista med linker her!

5 kommentarer:

 1. Flott sammensetning av favoritter, og takk for at min toalettmappe er med blant disse :)

  SvarSlett
 2. Takk :) og bare hyggelig, Toril :) Du har så mange fine ting i butikken din at jeg hadde problemer med å velge bare en ting :)

  SvarSlett
 3. Masse flotte mønster der. Takk for at jeg fikk være med :)
  Ønsker deg en fin helg videre!

  SvarSlett
 4. Kjempefine ting du har funnet:))

  SvarSlett
 5. Tusen takk begge to :)

  Til Susanne: jeg elsker det du lager! kjøpte en stoffbolle for et år siden og den var kjempefin, så jeg har hatt kjempelyst å handle mer hos deg :) må bare tjene litt penger først ;)

  SvarSlett