fredag 21. oktober 2011

Prøver en gang til

Jeg datt helt ut av blogginga og fikk liksom aldri kommet igang igjen... Ikke kan jeg skylde på en hektisk hverdag heller, for jeg har vært "hjemmeværende husmor" de siste månedene.. Men nå skal jeg prøve på nytt, denne gangen med mindre tekst og mer bilder :)

Det er en litt stor dag for meg idag. Jeg har fått et 6-ukers engasjement som kostymesyer hos Teater Ibsen i Skien og idag reiser jeg oppover til Langesund, der jeg skal bo hos onkel og tante mens jeg jobber. Jeg gleder meg til å reise opp og komme igang med jobb, men er også veldig nervøs for min første profesjonelle kostymejobb. Jeg prøver å tenke at dette går veldig bra, men den lille "hva om du ikke får det til"-tanken ligger alltid på lur. Huff... *ignorere*!!

Det har skjedd mye i butikken min. Jeg har endelig kommet igang med salg :) har nå hatt 7 salg via Epla + noen utenom, kjempegøy! Det gikk plutselig opp for meg her en dag at butikken min er veldig dominert av blå/turkis og grønn. Det er helt ubevisst, men det er jo favorittfargene mine da <3 Så nå jobber jeg med å få inn andre farger. Her er mine nyeste øredobber :) Stikk gjerne innom butikken min: Lindas Papirpynt!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar